Instrumente, inovații și soluții

Conectează-te cu cei mai importanți jucători din industrie!

Un concept unic ce reunește reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane din toate industriile, psihologi, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai autorităților centrale și locale, ai marilor companii de consultanță, precum și experți cu renume internațional din Statele Unite ale Americii, Danemarca, Israel, Norvegia, Irlanda, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite.

Context

 Lumea muncii este în continuă schimbare

Un nou val de revoluții tehnologice afectează locurile de muncă, industriile și modelele de afaceri tradiționale. Modul în care lucrăm se schimbă; oportunitățile create de globalizare, progres tehnologic și schimbări demografice ne fac să regândim caracterul și semnificația „muncii”.

Oamenii sunt tot mai adesea angajați în domenii netradiționale de lucru, utilizând tehnologia pentru a transforma modul în care abordează munca; există oportunități mai mari de a inova, de a exercita un grad mai înalt de autonomie și flexibilitate, dar există și provocări semnificative cauzate de nesiguranța traseului profesional și a locului de muncă. Așteptările liderilor se schimbă, sub imperiul inovării și creării unei culturi profesionale dinamice.

Există oportunități mai mari pentru companii de a-și consolida succesul în sfera resurselor umane, de a îmbunătăți retenția, de a reduce discrepanțele din planul abilităților și de a spori în mod semnificativ adopția sistemelor de management al talentelor, dar există și provocări semnificative cauzate de lupta aprinsă pentru talente, plecarea în masă a liderilor și nivelurile scăzute de implicare a angajaților.

Conferința „The New World of Work” va genera discuții interesante și provocatoare despre caracterul schimbător al muncii, oferind concomitent instrumente, strategii și perspective practice despre modul în care aceste provocări pot fi valorificate ca oportunități de inovare și dezvoltare.

Keynote speakerii ediției a XIII-a

Dan Hill 
Founder & President – Sensory Logic
Autor al cărții Emotionomics: Cum să câştigi inimile şi minţile oamenilor, despre care Philip Kotler a spus că “este o revelație”.
Dan Hill  este un expert recunoscut la nivel internațional în identificarea emoțiilor prin instrumentul de citire a microexpresiilor faciale făcut cunoscut prin bestseller-ul Blink și serialul  TV “Lie to Me.”Cinci dintre cele șapte coduri de citire a emoțiilor bazate pe expresia facială au fost evidențiate și în filmul Inside Out de la Pixar. Munca lui Dan se extinde de la aplicații pentru studiul pieței  până în domeniul legislativ, al finanțelelor comportamentale și al sporturilor profesioniste, dar și pentru analiza executivilor, politicienilor și altor persoane publice, ca și biograf al expresiilor faciale pentru persoane celebre.
Dan a fost invitat la emisiuni difuzate pe posturi celebre, precum: CNN, PBS, Fox, MSNBC, CNBC, Bloomberg TV, ESPN, Tennis Channel, „The Today Show“ al NBC și în „Good Morning America”  de pe postul ABC.”  Aparițiile radio  includ BBC și „Marketplace” de la NPR.
Pe lângă  apariția de pe coperta renumitului New York Times, Dan Hill a apărut de multe ori și în publicații celebre , printre care se numără: The Wall Street Journal, USA Today, Fast Company, Politico, Advertising  Age , Kiplinger’s, Allure, Forbes China și Reuters.  Dan este un speaker de succes care și-a prezentat ideile  în fața audiențelor din peste 20 de țări.
În plus față de patentarea a peste 10 invenții legate de expresiile faciale,  instrumentul pe care Dan l-a adus în studiul pieței a pus bazele în acest domeniu. Dan este autorul a 5 cărți: Body of Truth: Leveraging What Consumers Can’t or Won’t Say (Wiley & Sons 2003), Face Time: How the 2008 Presidential Race Reveals the Importance of Being On-Emotion in Politics, Business and Life (Adams 2008), About Face: The Secrets of Emotionally Effective Advertising (Kogan Page 2010), and On-Emotion: Salvaging Market Research (Adams 2013) și Emotionomics: Cum să câştigi inimile şi minţile oamenilor (Kogan Page 2008), despre care Philip Kotler a spus că “este o revelație”.  Dan și-a obținut doctoratul în cadrul Universității Rutgers, a studiat la Universitatea Brown, Universitatea Oxford și Colegiul St. Olaf, iar în prezent trăiește cu soția sa, Karen, în St. Paul.

Dr. Isaac Sheps
Senior Executive Advisor Carlsberg Breweries
|
Dr. Isaac Sheps s-a născut pe 26 martie 1949 în România. A studiat ingineria industrială și management; are un MBA și doctoratul în economie. Isaac și-a început cariera în industria berii în 1998 ca Președinte și CEO al United Romanian Breweries (Tuborg România). În 2004 a fost numit președintele consiliului de administrație Carlsberg în Bulgaria, Serbia și Croația. În 2006 a devenit CEO al Carlsberg Serbia. Din martie 2007 până în octombrie 2008 a deținut funcția de CEO Carlsberg pe Europa de Sud-Est și în paralel era responsabil pentru 7 țări: Bulgaria, Croația, Ungaria, Slovenia, Serbia, Bosnia și Herțegovina și Muntenegru. A ocupat multe alte funcții importante, precum Președinte al Baltika Breweries (2011- 2015), Președinte al Uniunii Producătorilor de Bere din Rusia (2012), membru al Consiliului din Comisia Economica Eurasiatica și a primit medalia de onoare din partea prințului consort Henrik al Danemarcei și o diplomă onorifică din partea președintelui Rusiei V. Putin, pentru pregătirea și desfășurarea Jocurilor Olimpice din Soci, Rusia.
Dr. Isaac Sheps este un expert recunoscut în managementul calității. În ultimii 20 de ani, el a fost membru al Comitetului Internațional ISO/TC176, responsabil pentru dezvoltarea seriei de standarde ISO 9000. Implicat profesional în managementul calității  de peste 30 de ani, el a integrat sisteme de management al calității în multe companii, este autorul unei lucrări de doctorat și a mai multor lucrări pe tema managementului calității și productivității.
Înainte de a deține poziții civile, Dr. Sheps a servit în Forțele Aeriene Israeliene pentru 15 ani, ajungând la rangul de Locotenent-colonel. El locuiește în Israel, este căsătorit, are doi fii și două fiice vitrege.
Ultan Ó Broin
Senior Director – Oracle EMEA
|
|
Ultan a lucrat pentru dezvoltarea aplicațiilor Oracle S.U.A. și EMEA încă din anul 1996. Este un pasionat susținător al experienței utilizatorului (UX) oferită prin aplicația Oracle disponibilă în Cloud, este responsabil pentru dezvoltarea strategică a Rețelei de Parteneri Oracle și de Sales Enablement (SE) un mix între marketing si vânzări orientat către clienți. El furnizează în cadrul companiei Oracle avantaje competitive prin UX PaaS și SaaS, transmițând un mesaj puternic din partea Oracle Cloud, adaptat pentru a atinge o audiență internațională. Ultan este conectat în permanență cu piața locală, fiind la curent cu ultimele inovații și trenduri din tehnologia digitală.
Doru Bulată
Consilier Conducere EximBank – Guvernanţă Corporativă, Risc & Conformitate
Doru Bulată, licenţiat în drept, este Consilierul Conducerii EximBank, Preşedinte al Comisiei de Conformitate din cadrul Asociaţiei Române a Băncilor şi reprezentantul ARB în cadrul Federaţiei Europene a Băncilor. Experiența și expertiza sa în domeniul guvernanței corporative și a modelelor de implementare a principiilor ce stau la baza cadrului de administrare prin care o corporație este organizată, condusă și controlată au fost dobândite în activitatea desfășurată atât în instituții financiare reprezentative din România, cât și în cadrul unor organizații internaționale.
Doru Bulată are o bogată experienţă în domeniul controlului intern, dobândită pe parcursul activităţii sale ca Director al Direcţiei Conformitate din Banca Comercială Română, Membru al Plenului ONPCSB și reprezentant al României în Consiliul Europei – Comitetul Moneyval şi EDMONT Group. Domnul Bulată este lector IBR din 2005 şi este certificat ca formator şi evaluator de competenţe profesionale. Validarea competențelor sale profesionale a venit prin numeroasele certificări internaţionale obținute de la institutii si organizatii de prestigiu printre care enumerăm: ICA & University of Manchester – Marea Britanie, Roland Gareis – Austria, ACAMS – SUA.
Andrew Neitlich
Fondator & Director – Center for Executive Coaching
|
Fondator & Director- Center for Executive Coaching
Autor- Guerrilla Marketing for Coaches

Andrew Neitlich este fondatorul și Directorul Centrului  pentru Executive Coaching, acreditat ACTP de către ICF, care antrenează profesioniști din multiple țări pentru a fi coachi de leadership la nivel executiv. El este, de asemenea, autorul „Guerrilla Marketing for Coaches”,  “The Way to Coach Executives” și Elegant Leadership: Simple Strategies, Remarkable Results.” Andrew a obținut MBA-ul de la Harvard Business School.
Are o experiență completă de coaching, concentrându-se asupra liderilor din domenii tehnologice, sănătate, servicii profesionale și din organizații complexe non-profit.  Și-a început cariera de coach în timp ce conducea o companie de consultanță în management. Un client i-a spus direct: “Nu am nevoie de toate aceste analize. Știu ce trebuie să facem. Am nevoie de ajutorul tău pentru asta” și i-a cerut să se reprofileze spre o relație de coaching. Din acest punct, Andrew a făcut fiecare greșeală posibilă, în timp ce-și construia experiența de coach. A experimentat multe eșecuri pe drumul spre succes iar acum împărtășește aceste povești sincer și direct.
Andrew locuiește în Sarasota Florida cu soția și cei trei copii. Coachingul i-a permis să obțină un venit mare, să lucreze în orice loc din lume, să scrie cărți, să țină speech-uri și să joace tenis în fiecare zi, iar în aceleași timp, să nu rateze niciodată recitalele de pian ale copiilor, concursurile de înot sau oportunitățile de a-i ajuta la școală.

Ivana Botošová
Project Leader al Best Employers Study – Aon Europa Centrală și de Est
|
Ivana este Project Leader al Best Employers Study Aon în Europa Centrală și de Est. Ea a lucrat pentru Aon Hewitt din Republica Cehă în ultimii 9 ani, o subsidiară locală a liderului mondial în consultanță resurse umane, brokeraj de asigurări și furnizarea de soluții de management al riscului​. Best Employers Aon reprezintă sudiul de engagement al angajaților organizat la nivel mondial sub egida Aon Hewitt în ultimii 20 de ani. Ivana este specializată în primul rând pe zona de engagement, mai precis în design-ul și implementarea studiilor de engagement, dar și în interpretarea rezultatelor și consultanță prin faciliatrea, moderarea workshop-urilor, sesiunilor focus grup, follow-up și planificarea sesiunilor de implementare. ​Ea este, de asemenea, expert în construirea, dezvoltarea și consolidarea brandului de angajator și a culturii organizaționale.
Dan Brumboiu
Director General – Polipol Mobila
|
Dan Brumboiu a studiat fizica și administrarea afacerilor și are o experiență de 18 ani ca manager în firme germane. Din anul 2013 este administrator si Director General al firmei Polipol Mobila din Foieni (Satu Mare), firmă membră a Grupului Polipol, cel mai mare producator german de mobila tapițată.

“Succesul echipei Polipol Mobila e bazat pe încredere și sprijin reciproc, pe respect și responsabilitate!”.

Este mândru că face parte din echipa Polipol Mobila alături de care a reușit să dezvolte continuu firma prin programe de dezvoltare a angajaților, prin investiții care s-au realizat în ultimii ani dar și prin eficientizarea proceselor din companie. În anul 2016 sunt planificate investiții de peste 8 milioane de Euro, investiții ce vor continua și în anii următori.

Este implicat în diferite proiecte la nivel regional:
– Dezvoltarea învățământului profesional dual după modelul german; Președinte al CLDPS Satu Mare și Vicepreședinte al Consorțiului Regional pentru Regiunea de Nord-Vest precum și membru în Grupul de Lucru Româno-German pentru Învațământ Profesional
– Promovarea potențialului economic și susținerea mediului de afaceri ca Vicepreședinte al Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest

Victor Dragomirescu
CEO – Romanian Software
|
|
Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software este si unul dintre fondatorii companiei. Alaturi de partenerii sai, Victor a reusit sa ridice compania in top 3 furnizori de solutii software adresate pietei de HR si sa dezvolte singura platforma HR integrata de pe piata din Romania, Human Resources Planning, un instrument flexibil cu ajutorul caruia se proceseaza un numar de peste 100.000 salariati si care aduce mai multa culoare in departamentele de HR.
Ligia Neacșu
Director General – BestSmart Consulting
|
Ligia Neacșu, în cei 24 de ani de activitate a „patinat” între două pasiuni: a face lucruri și a învăța, traduse simplu prin „producție” și „învățare”. În primii 17 ani a alergat la maratonul numit „Producție”, acordând o importanță egală și curselor de sprint din Training – a ocupat astfel funcții de conducere în companii de producție, fiind în același timp și trainer în management. La un moment dat, în anul 2007, s-a oprit timp de 5 minute și a unit cele două pasiuni sub aceeași umbrelă – Best Smart Consulting. A creat și a dezvoltat compania prin care poți deveni performant în producție cu ajutorul programelor de training din cadrul Academiei Industriale.
Deviza ei: “Când mergi, mergi, când stai, stai, dar niciodată nu ezita! “
Stelian Bogza
Director Comercial și
Co-Fondator – Benefit
|
Stelian Bogza are o experiență de peste nouă ani în domeniul bancar și financiar în segmentul relațiilor business-to-business, marketing și vânzări.
Și-a început cariera în banking în 2005, la grecii de la EFG Retail Services, iar în doi ani era deja Senior Relationship Manager la Credit Europe Bank, dezvoltând relația cu retaileri importanți din piață pentru implementarea și acceptarea serviciilor de POS ale băncii. La scurt timp după preluarea ABN AMRO de către Royal Bank of Scotland, a fost recrutat pentru poziția de Merchant Manager pentru divizia de carduri a bancii, fiind responsabil direct pentru strategiile de vânzare și promovare, totodată si  de relația cu principalii clienți ai băncii pentru segmentul carduri.
În august 2009 își începe colaborarea cu Citibank, din funcția de Business Development & Cards Partnerships Manager, concentrându-se exclusiv pe divizia B2B, strategii de marketing și vânzări ale cardurilor bancare. În cei patru ani în care a avut această poziție, a implementat și gestionat cea mai mare rețea de reduceri din sistemul bancar local: 450 de retaileri cu peste 2.000 de puncte de vânzare. Tot în acea perioadă a stabilit un parteneriat cu Ministerul Culturii în cadrul căruia deținătorii de carduri Citibank  aveau acces gratuit în 17 dintre cele mai vizitate muzee din România (ex: Castelul Peleș, Muzeul Satului, Brukenthal etc.), beneficiu care s-a dovedit a fi nu doar unic, ci și unul dintre cele mai utilizate în sistemul bancar local. Unul dintre beneficiile Citibank implementat de el și în România a presupus adaptarea sistemului internațional de privilegii cu peste 100 de hoteluri, restaurante, spa-uri din România.
După aproximativ 4 ani petrecuți în Citibank, în iunie 2013, este recrutat de Western Union pentru funcția de Senior Manager în dezvoltarea serviciilor de transfer de bani cu băncile pentru 12 tari din regiunea Europei Centrale și de Est.
Din 2014, aduce împreună cu Adrian Sârbu un sistem unic în România de beneficii opționale pentru angajați. Experiența în domeniu financiar-bancar împreună cu experiența lui Adrian în dezvoltarea afacerilor i-au ajutat să identifice oportunitatea unei noi tendințe de externalizare a serviciilor pentru motivarea angajaților care își doresc pachete de beneficii mai flexibile, adaptate nevoilor lor.
Aliz Kosza
Business Strategist – Business Mentor – Public Speaker
Aliz Kosza este una dintre cele mai experimentate femei de business din România, a condus timp de peste 25 de ani companii de top contribuind la modelarea și inovarea unor business-uri din 14 industrii diferite, dezvoltând afaceri și branduri de renume, crescând profesioniști și transformându-i în adevărați lideri de business. A condus companii precum: MOL Romania, Orkla Foods Romania si Fabryo Corporation.
Din 2012 este business mentor și strategist, transferând experiențe și principii de business antreprenorilor și managerilor care doresc să își reinventeze afacerea prin leadership, transformare organizațională, cu o abordare pragmatică și eficientă, bazată pe definirea și implementarea corectă a strategiilor integrate de business.
În 2013 a lansat la Teatrul Național din București Conferințele „Sufletul în business” , împărtășind de atunci în peste 40 de evenimente din toată țara experiențe profesionale cu mii de oamenii de business, demonstrand cu studii de caz relevante cum sufletul are impact semnificativ în rezultatele financiare.
Aliz Kosza este prezentă și în universități, ajutând studenții să intre în contact cu lumea reală din business și este implicată în diverse activități de caritate, sprijinind ONG-urile pentru facilitarea accesului copiilor nevoiași la educatie.

Mai multe detalii despre Aliz Kosza puteți afla de aici: http://www.alizkosza.ro/despre-mine

Olimpia Meșa
Fondator & Director al Instructional Design & Book to Courses™ Online School

Olimpia  Meșa este cea care a deschis prima firmă de instructional design din Europa Centrală şi de Est. Pregătirea şi certificările necesare pentru această activitatea le-a obtinut în cadrul unei companii din Statele Unite, pe care ulterior a fost invitată să o reprezinte în Europa.

Olimpia este designerul de curs care se află în spatele sutelor de programe corporative, educaţionale de succes, realizate atât online cât şi live şi traduse în peste 20 de limbi. Fluentă în 4 dintre acestea,  ea creează cursuri şi oferă consultanţă companiilor din Fortune 500 în arii precum leadership, coaching ori managementul schimbării. În paralel, în cadrul Book to Courses™ Corporate Learning School, ea livrează cursuri de instructional design, dedicate trainerilor, consultanţilor şi profesioniştilor în HR pe care îi învaţă cum să integreze gândirea vizuală, jocuri şi stiluri de învăţare bazate pe procesul de învăţare al creierului în cadrul trainingurilor pe care la rândul lor trebuie să le pregătească pentru clienţi ori companiile din care fac parte.
De curând, a demarat proiectul Book to Courses ™ Online School, care constă în tranformarea unei cărţi de nonficţiune în cursuri livrate live astfel încât autorii de cărţi să aibă posibilitatea de a aduce o schimbare concretă în viaţa celor din jurul lor.

Diana Zazula
Şef Departament Resurse Umane – Polipol Mobila
|
Diana Zazula activează în cadrul Polipol Mobila din Foieni (Satu Mare), firmă membră a Grupului Polipol, cel mai mare producator german de mobilă tapițată. Cu o experiență profesională de aproape 10 ani în domeniul resurselor umane, a participat la mai multe proiecte de implementare a programelor de dezvoltare profesională, de implicare și motivare a echipelor, de identificare și cultivare talentelor din organizație, precum și de creștere a brandului de angajator. Începând cu februarie 2015 a preluat rolul de manager resurse umane la Polipol Mobila, alăturandu-se acestei echipe ambițioase. Diana coordonează întreaga activitate de resurse umane în cadrul companiei Polipol Mobila, fiind focusată pe a oferi suport companiei în trecerea la o nouă etapă a dezvoltării sale, alături de echipa sa de profesioniști în domeniul resurselor umane.
Virgil Stănescu
Președinte Steaua CSM EximBank
|
Virgil Stănescu a absolvit Universitatea din Alabama de Sud cu specializare în managementul general. Are de asemenea un Master în Integrare Economică Europeană (Universitatea Română de Științe și Arte “Gheorghe Cristea”). Preocupat de ambele aspecte ale sportului a absolvit Școala Națională de Antrenori – ANS – disciplina Baschet. Virgil a fost căpitan al echipei naționale de baschet și de cinci ori cel mai bun jucător al României, cu o impresionantă carieră internațională. A inceput baschetul la nivel organizat în 1994 la SOCED București. In 1998 primește o bursa în NCAA, liga universitară americană de la Universitatea din Alabama de Sud. Se intoarce în Europa în 2001 unde joacă în Euroliga, EuroCup si EuroChallenge, la echipe de vârf din campionate puternice precum Germania, Italia, Rusia, Turcia și Belgia. A fost selecționat timp de 15 ani în echipa națională a României, iar în zece din aceștia a fost capitanul echipei. În 2014 a fost inclus în Hall of Fame-ul Universității din Alabama de Sud.
După 20 de ani de carieră sportivă și nenumărate trofee și medalii, renunță la viața de baschetbalist, dar rămâne în sport, preluând conducerea echipei de baschet Steaua CSM EximBank din poziția de Președinte. Preocupat de strategia baschetului românesc, a fost ales în 2013 Vicepreședintele Federației Române de Baschet. La clubul pe care îl conduce a pus bazele unui centru de “excelență” pentru copii și tineret, sub umbrela căruia joacă baschet aproximativ 1200 de copii. Crede în educația pe care ți-o dă sportul de orice fel și valorile căpătate în urma antrenamentelor și a competitiilor.
Ruxandra Mercea
Director Executiv – Transylvania College
|
La_32_de_ani,_Ruxandra Mercea este Director Executiv Transylvania College și mama a trei copii. Povestea de succes a Ruxandrei se identifică foarte mult cu povestea de succes a acestei instituții care a început drumul spre excelența în educatie acum 24 de ani. Ca fiică a fondatorilor, Ruxandra a avut șansa de a contribui de la inceput la bunul mers al școlii, întai ca voluntar, apoi ca și coordonator al departamentului de marketing, Director Financiar și, în prezent, Director Executiv.
Pentru anul școlar 2015 – 2016, avem un număr de 600 de elevi înscriși, pornind de la grupele de creșa până la elevii de liceu Cambridge, urmând atât curriculumul romanesc, cât și pe cel al Anglei si Țării Galilor. Datorită lor, școala noastră are astăzi un loc de cinste pe harta educației de excelență din Europa și din lume, fiind acreditată de Ministerul Educației din Romania, de COBIS (Council of British International Schools), ca școala britanică, si fiind membră Round Square. În 2015 Transylvania College a fost nominalizată ca școala internațională a anului în lume de catre TES.
Cătălin Blaga
Trainer – DCG
|
|
Cătălin Blaga are peste 12 ani de experiență ca trainer, timp în care i-au trecut prin mână câteva mii de oameni. Adăugând la aceasta cei peste 20 de ani de experiență în vânzări, atât în companii multinaționale cât și în firme locale, zecile de angajați în domeniul vânzărilor la a căror formare a contribuit, pasiunea pentru dezvoltarea personală şi profesională a celor cu care lucrează şi un interes neobosit pentru psihologie, avem imaginea unui om care se bucură de oameni şi – mai ales – care ştie să dezvolte oameni. Mereu în căutare de căi mai bune prin care să sprijine clienţii, Cătălin este o sursă neobosită de noutăţi şi idei practice de training, coaching şi mentoring.
Rick Yvanovich
Fondator și CEO – TRG International
|
|
Antreprenor, pasionat de tehnologie, britanic, Baby Boomer și un statistician profesionist, Rick a lucrat timp de 30 de ani ca și contabil, în supermarket-uri, fabrici de bere, ca și corespondent de presă, în producție de apărare, IT, dezvoltare imobiliară și la BP (British Petroleum), în Marea Britanie, China, Singapore, Elveția și Vietnam.

A lucrat în China în calitate de Manager financiar al BP în 1990, dar a fost mutat la scurt timp la sediul BP din Vietnam, unde a rămas de atunci.

În anul 1994 a fondat TRG, o companie IT ce furnizează soluții inteligente pentru întreprinderi inteligente. Compania l-a dus pe Rick în 39 dintre cele 80 de țări din care provin clienții TRG. O altă întreprindere a sa, TRG Talent, se are ca scop dezvoltarea oamenilor,pentru ca aceștia să atingă maximum de potențial.

TRG F & B deține franciza master în Vietnam a PJ’sCoffeedin New Orleans, care se deschide în august 2016.

Start-up-urileTRG îl mențin activ peRick în industria tehnologică în calitate de: investitor, co-fondator, CFO, tehnician, mentor și antrenor  în toată Europa și Asia.

Rick este membru al Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), Chartered Global Management Accounatnt (CGMA), un membru al CPA Australia și are un Master în Management Strategic de la Universitatea Manchester Metropolitan din Marea Britanie.

Este Președintele Comitetului AMCHAM HCMC și Președinte al Comitetului Eurocham Vietnam IT Sector, fiind activ în promovarea Vietnam IT, a investițiilor străine în Vietnam, precum și a evenimentelor și seminariilor IT.

Rick este Trezorier și Membru al Consiliului Director al Grupului de Afaceri Britanic în Vietnam.

El este Președinte și Membru al Consiliului în cadrul Consiliului Regional din Asia de Sud-Est(SEARB) pentru CIMA (Chartered Institute of Management Accountants). Rick este Evaluator al membrilor CIMA și promovează în mod regulat CIMA în Vietnam deoarece a fost primul Contabil de Management și primul membru CIMA din Vietnam, ajutând organizația să își creeze o prezență acolo. De asemenea, prezintă, participă, organizează și este partener pentru evenimentele institutului din întreaga lume.

Monica Oltean
Marketing & Sales Manager – Max Relax
|
|
Cu o experiență de peste 10 ani în organizare de evenimente, marketing și vânzări, Monica Oltean activează de 7 ani în cadrul companiei Max Relax. În prezent, ea ocupă poziția de Marketing & Sales Manager pentru cele doua branduri ale companiei dedicate industriei de corporate wellness: Max Relax și Wellington. Max Relax a introdus serviciul de On-Site Chair Massage în România, iar Wellington este menit să vină în întâmpinarea angajaților cu  soluții care să le răspundă nevoilor de well-being fizic, spiritual, emoțional, financiar, intelectual și social.
Fiind printre puținele persoane care posedă Certificarea Internațională de Corporate Wellness Specialist în România, Monica este unul dintre pionerii industriei, realizând numeroase programe personalizate de wellness integrat pentru companii de top din România.
Matt Varney
Director of Chapter Development – International Coach Federation
Matt Varney este Chapter Development Director în cadrul Federației Internaționale de Coaching. Născut în Los Angeles, California, și-a obținut diploma de master în „Economie Internațională și Consultanță” (International Economics and Consulting) la Universitatea Northeastern. Încă de când era foarte tânăr, Matt a fost fascinat de felul în care oamenii formează conexiuni unii cu alții. Deoarece a crescut înconjurat de influențele sporturilor extreme și ale genurilor muzicicale din sudul Californiei, diversitatea a fost dintotdeauna un lucru comun pentru Matt. După ce a servit în armata S.U.A., el și-a început prima afacere la vârsta de 26 de ani. Continuându-și cariera în domenii precum Administrarea Serviciilor Medicale, Relațiile cu Clienții și Managementul Organizațiilor, Matt a avut în permanență oportunități pentru a călători, ajungând să cunoască oameni ce proveneau din toate culturile lumii. Acest lucru l-a motivat să-și continue studiile pentru a afla felul în care oamenii se aproprie datorită diferențelor dintre aceștia, colaborând pentru a face lumea un loc mai bun.
Imre Szakacs-Orha
Manager – Wine-in-Business
|
|

Este iniţiator al conceptului Wine-in-Business® şi primul trainer acreditat Wine and Spirit Education Trust® pentru România. Wine & Spirit Education Trust® este lider mondial în programele educaţionale de calificare în lumea vinurilor şi spirtoaselor.

Andreea Iancu
 Partener – Biroul de Avocatură Hațegan
|
|
Andreea Iancu este avocat Partener în cadrul Biroului de Avocatură Hațegan din Timișoara, în cadrul căruia coordonează practica de Dreptul Muncii, Divizia de Litigii, Energie și resurse naturale, IMM și Tehnologia informației (IT).
Andreea și-a câștigat experiența prin implicarea într-o gamă largă de proiecte complexe pe dreptul muncii, asistarea companiilor multinaționale în procesul de implementare a reglementărilor și a practicilor de muncă. În această calitate, coordonează echipe de avocați ce acordă consultanță juridică în problemele de dreptul muncii colectiv și individual, respectiv redactarea de contracte colective de muncă și asistarea clienților în procedurile de negociere colectivă, redactarea de regulamente interne, încheierea contractelor individuale de muncă sau contractelor de management, detașarea angajaților, regimul expaților, asistarea clienților în procedurile de transfer al salariaților ca urmare a transferului de întreprindere precum și reprezentarea intereselor companiilor în litigii de dreptul muncii.
În domeniul energiei a coordonat echipe de avocați în cadrul procedurilor de dezvoltare a unui număr mare de proiecte de energie regenerabilă, oferind soluții juridice orientate către client, pe baza cunoștințelor tehnice și juridice aprofundate.
Practica de IMM și Tehnologia informației este un proiect emergent în cadrul firmei de avocatură pe care Andreea l-a inițiat și îl coordonează.
Eszter Kulcsár
Business Development Manager – SimTeam
|
|
Eszter Kulcsar este Business Development Manager al SimTeam Training – o platformă educațională versatilă online ce poate fi utilizată atât în mediul organizațional, cât și în cel academic, cu scopul de a-i învăța pe angajați diverse strategii de business într-o manieră practică. De asemenea, Eszter este consultant al Boda & Partners și masterand al Universității Corvinus din Budapesta, fiind specializată în învățare combinată (blended learning),start-up education, modelare și simulare de business, lean management și îmbunătățirea eficienței. Ea are peste 3 ani de experiență în consultanță în următoarele zone de referință: competitivitate, analize cost-beneficiu, studii de fezabilitate, previziuni în legătură cu forța de muncă pe baza modelelor și trendurilor existente, cercetare de piață, finanțare inițială, precum și un an de experiență în consultanță pe probleme financiare și turism.
Raluca Cîmpea
Fondator – Exelo
|
|
|
Raluca are o experiență de business development și training de peste 15 ani. Cunoștințele ei sunt certificate de diplome emise de prestigioase instituții în domeniu printre care și un MBA obținut la Open University Business School – UK. În ultimii 5 ani, Raluca a dezvoltat în cadrul EXELO în special proiecte de business cu organizațiile din telecom, domeniile financiar-bancar, petrolier & energetic, industrial & componente auto. Experiența profesională internațională a dobândit-o în proiecte finanțate de Banca Europeană de Investițiiși Banca de dezvoltare a Consiliului Europei. A lucrat timp de 2 ani pentru ONU în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. În cei 15 ani de activitate ca Senior Trainer& Consultant, Raluca a proiectat și susținut programe de Management de Proiect, Business Case, Managementul Priorităților, Managementul Performanței, Dezvoltare managerială (one on one), Prezentări de Impact, Train of Trainers, Echipe de Înaltă Performanță, Management & Leadership & Comunicare, Managementul Contractelor.
David Perry
 Managing Partner & Founder – Perry-Martel
|
|
David E. Perry, denumit „The Rogue Recruiter” de către Wall Street Journal, are 30 de ani de experiență în recrutarea top management-ului, ca Managing Partner în cadrul Perry-Martel International Inc. El a încheiat afaceri în valoare de peste 300 milioane $ pe cinci continente cu o rată de retenție a clienților de 99.97% și a pus bazele practicilor profesioniste de recrutare, descrise în cartea sa “Hiring Greatness: How to Recruit Your Dream Team and Crush the Competition”.
Mihai Muntean
 Chief Sales Officer –
NN România
|
|
Mihai Muntean face parte de peste 3 ani din echipa executivă de management a NN, fiind responsabil de implementarea strategiei de vânzări și coordonarea activității canalelor de distribuție prin care asigurările de viaţă, cele de sănătate şi pensiile private ajung la clienți. Echipa de vânzări proprie companiei are în jur de 1.600 de angajați și colaboratori, iar alte canale de distribuție sunt cele reprezentate de bănci şi brokeri. În cariera sa, Mihai a avut oportunitatea să interacționeze cu domenii precum resurse umane, vânzări, management al riscului și consultanță de business. Contact cu industriile de asigurări și pensii private a avut și înainte de a se alătura echipei NN, însă rolul actual îi permite să aibă un impact direct la nivelul relației companiei cu clienții, pe care îi consideră principalul reper al oricărei inițiative de business.

Speakeri Panel

Daiana Stoicescu
 Board Member & Vice-President ICF Romania
|
|
|
Desiree Diaconescu
 Vice President Human Resources – Tuborg România
|
|
Ana Ber
 Managing Partner – Dr. Pendl & Piswanger Romania
|
|
Monica Costea
 HCM Senior Sales Consultant – Oracle Romania
|
|
Dan Ștefan
 Founder & Executive Director – Autonom Rent a Car
|
|
Mihaela Forgaciu
 Strategic HR Advisor & Owner HR Embassy
|
|
|
Arz Lorin
 President Transylvania Animal Care
|
|
|

Host

Doru Dima
CPO Great People Inside/ CEO Great People Inside Romania
Doru Dima este Doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager de succes, cu o experiență de 20 de ani în domeniul Resurselor Umane. Fondator și CEO al Dima Consulting Group și Profiles International Romania ambele poziționate printre principalii furnizori de servicii de consultanță în resurse umane și management, a implementat și gestionat o serie de proiecte naționale și internaționale importante.
Începând cu luna mai 2015 a devenit co-fondator al Great People Inside, o companie internațională ce dezvoltă evaluări online de resurse umane, personalizate și adaptate la specificul fiecărei organizații și job în parte, fiind un concept unic în industria HR. Evaluările sunt oferite prin intermediul unei noi tehnologii, o platforma de Talent Management Assessment Solutions, de tip cloud, configurabilă și 100% customizabilă. Platforma Great People Inside -GR8PI a primit din partea EuroCloud România premiul pentru „Cel mai bun start-up de cloud” din anul 2016. În ultimul an, Great People Inside a evoluat de la un start-up local bazat pe Cloud, la o companie internațională cu sediul în Singapore și reprezentanțe în Europa, Emiratele Arabe Unite, Asia și America de Nord.
Doru Dima este autor al unor lucrări de referință în domeniul afacerilor, printre care: 40 de Strategii pentru succesul în afaceri, Editura CODECS, 2008, Dicționar General de Afaceri, Editura Ecran Magazin, Managementul Resurselor Umane, Editura Psihomedia Sibiu, precum și a numeroase articole apărute în reviste locale și naționale, a publicat și a participat la elaborarea a numeroase cursuri, cărți, lucrări științifice și de business. În plus, este Președintele Colegiului Psihologilor din Brașov, Membru al Asociației Psihologilor din România, Președinte al filialei locale Brașov și reprezentant al Colegiului Psihologilor din România la Federația Asociațiilor Europene de Psihologie (EFPA).

Moderatori

Emma Zeicescu
Realizator TV
Adrian Măniuţiu
Realizator TV

Tipuri de sesiuni

Tematică: Ziua 1 – AGILE HR

– Strategii agile de management al talentelor cu rată mare de succes: Aliniază. Analizează. Integrează.
– Descoperiți Astăzi, practicile de Mâine din domeniul HR
– Influența rețelelor sociale în recrutare și selecție
– Transformational talent- portretul forței de muncă cu înalt potențial
– Leadership, diversitate și practici în continuă schimbare în domeniul dezvoltării resurselor umane (HRD), într-un context global
– Stăpâniți arta „engagement-ului”
– Cum poate fi conturat un leadership de excepție?
– Wellbeing@Work

Tematică: Ziua 2 – HR INTELLIGENCE

– Impactul învățării automatizate și al inteligenței artificiale în HR
– Managementul carierei: înainte de angajare, în timpul și după angajare
– Flexibilitatea la locul de muncă -esențială pentru retenție
– Intrarea generației Z pe piața muncii
– Complexitatea distruge domeniul HR

Participanți 350+

Reprezentanți ai companiilor aflate în Top 1.000 Romania’s Most Productive Companies: Top și Middle Management: CEO, CFO, Directori de Vânzări
Directori de Marketing, Manageri Resurse Umane, specialiști Recrutare, Dezvoltare, Evaluare, Diagnoză, Formare, Training, Talent Manageri din toate industriile
Reprezentanți ai autorităților centrale și locale și ai Camerelor de Comerț
Psihologi specializați în domeniul psihologiei muncii, industrial-organizațional
Antreprenori

Parteneri Diamond

Parteneri Gold

Partener Silver

Partener Wellness

Partener Networking

Partener Logistic

Partener Educațional

Partener Instituțional

Eveniment susținut de:

Parteneri Media

Vreți să deveniți partener al evenimentului?

Aveți la dispoziție mai multe tipuri de pachete de sponsorizare.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.
CONTACT
APASĂ AICI

Taxă de participare

Participă la Conferința Great People Inside alături de colegii tăi și beneficiezi de reducere! Grupurile de câte 3 sau mai mulți participanți beneficiază de un preț special.  De asemenea, clienții Profiles International sau Dima Consulting Group precum și persoanele care au participat la cel puțin o conferință organizată de Profiles International beneficiază de un discount de loialitate. Rezervă-ți și tu locul acum!

AFLĂ MAI MULTE

Contact

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

BUCUREȘTI

Str. Sevastopol nr.17 C, 010991
Telefon: +40 213 125 707
Fax: +40 213 125 707
E-mail: contact@profilesinternational.ro

BRAȘOV

Str. Miraslau nr. 35 – 500075
Telefoane: +40 268 426 336, +40 372 730 815
Fax: +40 268 422 907
E-mail: contact@profilesinternational.ro

CONSTANȚA

Bulevardul Tomis, nr. 338, bl. C1, sc. A, ap. 1
Persoană de contact: Carmen Lăzăroaia
Telefon: +40 722 269 734
E-mail: contact@profilesinternational.ro

Locația evenimentului

HOTEL KRONWELL BRASOV,
Bulevardul Gării Nr.7, 500203 Brașov, Romania